House for sale

499000€

4 bedrooms 290 square meters

Immoweb code : 11375358
Immoweb code : 11375358

Overview

4 bedrooms
3 bathrooms
290 square meters livable space
811 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Rustig, landelijk gelegen woning op enkele min. van het centrum. De woning is instapklaar, zeer verzorgd en beschikt over EPC-label C.

Indeling:
Gelijkvloers: inkomhal, zeer ruime woonkamer met aansluitend een verandakamer, volledig ingerichte keuken met eethoek, slaapkamer + dressing, badkamer uitgerust met ligbad - 2 wastafels en douche, een wasplaats en ruime inpandige garage.
Verdieping: overloop, 3 slaapkamers en 2 badkamers, waaronder 1 met een sauna.

Bijzonderheden: Deze woning beschikt over een aantal gunstige kenmerken die zorgen voor een goede energie-efficiëntie. Zowel het dak, de muren en de vloeren zijn helemaal geïsoleerd. Wat betreft de verwarming is de woning uitgerust met vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de bovenverdieping. Beide systemen werken op gas. Dit zorgt ervoor dat het pand een EPC-label C heeft gekregen. Bovendien is de woning naast energiezuinig ook helemaal asbestveilig.

Bew.opp. is indicatief.
De stedenbouwkundige toestand zal ter plaatse toegelicht worden.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch