House for sale

* 308000€

4 bedrooms 138 square meters

Immoweb code : 10079379
Immoweb code : 10079379
*excluding taxes

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
138 square meters livable space
227 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op de grens van Roeselare met Hooglede komt er een nieuwe gezellige woonbuurt aan de Honzebrouckstraat. Worden er 45 woningen in diverse stijlen en groottes gebouwd.

De woning op lot 51 heeft een strakke moderne architectuur met twee volle verdiepingen en een plat dak. De gevel is in een gebroken witte crepi, het schrijnwerk is grijs getint. Er is een volwaardige garage. Het perceel zelf is 227 m², de woning heeft een bruto oppervlakte van 138 m².

Het gelijkvloers bestaat uit een inkom met gastentoilet, een ruime leefruimte met aanpalende ingerichte keuken en een aparte berging. Het verdiep telt 4 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De afwerking van het interieur kunt u als nieuwe bewoner zelf bepalen naar eigen smaak enkeuze.

Alle oppervlaktes zijn bruto, de tekeningen en plannen zijn louter informatief. Alle prijzen zijn steeds exclusief btw en aankoopkosten, wij maken graag een totaal overzicht voor u zodat u correct geïnformeerd bent over de totale kostprijs van uw nieuwe woning.

This property is part of the project Honzebroek Modern

Get in touch