House for sale

385000€

4 bedrooms 212 square meters

Immoweb code : 11293353
Immoweb code : 11293353

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
212 square meters livable space
360 square meters of land

Description

Gezinswoning met 4 slaapkamers en een ruime loods nabij het…

Deze lichtrijke woning, gelegen in de Nachtegaalstraat in Roeselare, biedt het beste van twee werelden: een gunstige ligging nabij een basisschool, belangrijke uitvalswegen en het bruisende winkelcentrum van de stad, terwijl het tegelijkertijd rustig gelegen is buiten het stadscentrum. Met een indrukwekkende mobiscore van 9.1/10 geniet u hier van een uitzonderlijk bereikbare locatie.

De praktische indeling van de woning is als volgt:
Bij het betreden van de woning komt u in een ruime inkomhal met een gastentoilet, leidend naar een gezellige woonkamer met open haard en vele lichtinval door de grote raampartijen.
De aangrenzende keuken biedt voldoende zitplaatsen en leidt naar een handige wasruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en een badkamer met ligbad.

De woning beschikt ook nog over een grote zolderruimte die, met het creëren van een vaste trap, als bijkomende slaapkamer of polyvalente ruimte kan gebruikt worden.

De woning wordt verwarmd door centrale verwarming op aardgas, en op de begane grond aan de achterzijde zijn er automatische rolluiken voor extra gemak.

Op de gelijkvloers is er ook nieuwe dubbele beglazing in aluminium voorzien. Elders in de woning is dit met houten raamwerk.

Met een huidige EPC-score van D, is er geen verplichting tot renovatie.

Een bijkomende grote troef van de woning bevindt zich achter de woning, waar een ruime loods met een bureauruimte van 230 vierkante meter gelegen is. Deze loods kan bereikt worden via de …

Get in touch