House for sale

515000€

3 bedrooms 332 square meters

Immoweb code : 11337128
Immoweb code : 11337128

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
332 square meters livable space
805 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Ruime woning met veel mogelijkheden en uitzonderlijke bewoonbare oppervlakte!

De woning is gebouwd in 1949 werd compleet gerenoveerd van 2019 tot 2023. Achter de karaktervolle gevel verschuilt zich een pareltje. De unieke ligging door de achterliggende brouwerij geeft een gevoel van privacy.
De woning is ruim en beschikt over veel ruimtes die in te delen zijn naar wens. Met op de gelijkvloerse verdieping een salon met eetkamer, twee leefruimtes, een keuken en een badkamer. De keuken is luxueus ingericht met alle toestellen en een kookeiland. De badkamer is voorzien van toilet, inloopdouche en dubbele lavabo. Via de eiken trap kom je in de nachthal die toegang geeft tot drie slaapkamers, badkamer en keuken. De tweede keuken is gedeeltelijk geïnstalleerd. De tweede badkamer heeft een ligbad en douchecabine. De zolder biedt nog een mooie mogelijkheid tot afwerken van een polyvalante ruimte of een ruime slaapkamer. Deze woning biedt voldoende ruimte voor iedereen om zijn eigen plek te vinden en te genieten van privacy binnen het gezin.
De tuin is ruim met aangelegd terras die gericht is naar het zuiden.
Er is een dubbele garage uit houten constructie voor twee wagens.

Extra's:
- Mogelijkheid tot uitbreiding van extra slaapkamers of polyvalente ruimte(s)
- Gunstig EPC
- Elektriciteit is conform Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? B

Get in touch