House for sale

3 bedrooms 257 square meters

Immoweb code : 11066853
Immoweb code : 11066853

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
257 square meters livable space
365 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning te Schellebelle wordt u exclusief te koop aangeboden door Access Estate. Maak jouw afspraak via sms of WhatsApp door te sturen naar Frederick Piens via 0473/30 15 37.

Deze gezellige woning uit 1989 met tuin, terras, inpandige garage en 2 autostaanplaatsen ligt aan de rand van Schellebelle vlakbij het Dorp.

BEZOEKDAG WOENSDAG 24 JANUARI OP AFSPRAAK!

De indeling bestaat uit de inkom met traphal, het aparte toilet, een art-deco veranda, de woonkamer, de keuken, de inpandige garage, de achtertuin met hoger gelegen terras, een grote opbergkelder met stookplaats en extra toegang naar het terras en tuin.

Op de verdieping vind je 3 slaapkamers waarvan 2 met een aparte bad/douchekamer met het 2e toilet. De masterbedroom heeft een grote dressingkast én een terras!

De zolder heeft een trapluik, maar daar bevindt zich een volledig ingerichte studio met alle technieken inclusief verwarming!

TROEVEN!
- Fantastisch Scheldezicht tot over de Kalkense Meersen!
- Privé toegangspoort naar het wandelpad aan de Schelde!
- Inpandige garage met automatische poort!
- Totale vloeroppervlakte inclusief zolderstudio is 315m²!

Een aanrader voor wie landelijk wenst te wonen in een leuke omgeving aan de rand van het Dorp van Schellebelle vlakbij een lagere school, openbaar vervoer, station ...

Aan ontspanningsmogelijkheden geen gebrek. Op wandelafstand kan je de veerboot over de Schelde nemen en beland je in het alom bekende natuurgebied “De Kalkense Meersen” waarbij wandelen, fietsen

Get in touch