House for sale

469000€

6 bedrooms 227 square meters

Immoweb code : 10851907
Immoweb code : 10851907

Overview

6 bedrooms
1 bathroom
227 square meters livable space
581 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek deze zorgvuldig gerenoveerde woning, in Scherpenheuvel-Zichem.

Interesse? Neem snel contact op met Diego 0472 41 71 76 of [email protected]
Video URL: https://youtu.be/7bn8VzCTQdU

Elk aspect van deze woning is met aandacht en visie tot stand gekomen. De volledige renovatie heeft geresulteerd in een moderne, doordachte woonruimte met gebruik van kwaliteitsmaterialen.
Dit huis straalt luxe en comfort uit!

De woonruimtes zijn open en verbonden, wat resulteert in een uitnodigende sfeer en een gevoel van ruimte. Dankzij de vele ramen valt het natuurlijke licht rijkelijk binnen en heeft u een prachtig zicht op de tuin en overdekt terras en slim ontworpen berging.

Met meerdere slaapkamers, waaronder 1 die momenteel als dressing fungeert, en een gelijkvloerse slaapkamer die ook kan dienen als thuiskantoor, biedt deze woning flexibiliteit en gemak.

Gelegen in het landelijke Scherpenheuvel – Zichem bent u verzekerd van rust en natuurlijke schoonheid, terwijl u toch dichtbij winkels, scholen en andere voorzieningen bent. Bovendien zijn de snelwegen E313 en E314 makkelijk en snel te bereiken.
Interesse? Neem contact op met Diego: 0472 41 71 76 of [email protected]

Verkoopanders is geen makelaar. Verkoopanders adviseert de eigenaar zijn woning ZELF te verkopen en ondersteunt deze hierbij met een uitgebreid gamma aan diensten en professioneel advies.

Get in touch