House for sale

235000€

3 bedrooms

Immoweb code : 11219205
Immoweb code : 11219205

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
517 square meters of land

Description

Deels vernieuwd woonhuis op 5a17ca, met tuindeel grenzend aa

Sorry, there is no English translation. Zeer degelijke (betonwelfsels) driegevelwoning (bwj.1952), die charmant van stijl is (zie gezandstraalde gevel naastliggende woning) en een goede indeling heeft. Afzonderlijke, hoge inkomhal met mooie trap, die gaat tot aan de zolderverdieping, waar je ook nog extra grote kamer kan inrichten (pannen dak - reeds geïsoleerd). De riante lichtrijke leefruimte beschikt over recentere ramen (PVC, hoogrendementsglas). In het op te frissen bijgebouw zitten een achterplaats (15 m²) annex veranda, keukenvertrek en badkamer (met douche, lavabo en toilet). In de achterbouw is een wasplaats, chauffagekot, tuinberging en buitentoilet. Mits het afbreken van enkele bijgebouwen kan je het zicht vanuit de leefruimte op het oostgerichte, leuke tuindeel dat grenst aan agarisch gebied helemaal opentrekken. Boven vind je 2 evenwaardige slaapkamers van zo'n 15 m² en een bureel/dressing (5 m²). De dakverdieping biedt ruimte voor een nog in te richten 3e riante slaapkamer (mits plaatsen veluxen). Gevloerde, droge kelder.
Conforme elektrische installatie. Overal rolluiken.Goed gelegen, nabij E314 en op wandelafstand centrum Schoonderbeuken.
Documentatie en uitgebreide fotoreportage: www.immolissens.be
Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer de website van het VEKA via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renova

Get in touch