House for sale

182000€

2 bedrooms 97 square meters

Immoweb code : 11225437
Immoweb code : 11225437

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
97 square meters livable space
50 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze stadswoning (2 slpk) met inpandige garage (langs de Kloosterstraat) bevindt zich pal in het historische centrum van Scherpenheuvel, met achteruitzicht op de kloostertuin. Langs de binnenzijde werd reeds een grote aanzet gegeven tot vernieuwing door het vervangen van de verdiepingsvloeren (houten welfsels) en het optimaliseren van de binnenindeling. Aangezien zowel de voor- als de achtergevel palen aan een straat, is er langs beide zijden van de woning natuurlijke lichtinval, wat de vertrekken optisch verruimd.
Indeling gelijkvloers: inkomhal (Noordervest), technische ruimte, garage (Kloosterstraat). Op de 1e verdieping: overloop, toilet, vestiaire, keukenvertrek, tussenruimte die bvb. kan worden ingericht als ontbijthoek, bureelruimte (bibliotheekje), zuidgerichte leefruimte. Op de 2e verdieping: centraal halletje met koepel, slaapkamer 1 (10 m², slaapkamer 2 (17 m²), badkamer met ligbad en nachttoilet, aparte douchekamer.
Tof renovatieproject (ideaal voor starters) waarbij mits verbetering buitenschrijnwerk en beglazing, alsook aanpassing verwarmingsinstallatie (thans op hout), het energielabel nog verder kan worden verbeterd.
Meer foto's en documentatie op www.immolissens.be

Get in touch