House for sale

345000€

2 bedrooms 125 square meters

Immoweb code : 11081734
Immoweb code : 11081734

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
125 square meters livable space
237 square meters of land

Description

Eengezinswoning

Sorry, there is no English translation. In een autoluwe straat op wandelafstand van Schoten centrum bieden wij deze charmante EGW met authentieke gevel.
De gevelbreedte van 6.00m maakt dat deze woning met een bewoonbare oppervlakte van 125m² over een uitstekende indeling beschikt.
De woning is zeer goed onderhouden en ca. 15 jaar geleden gerenoveerd met toen al aandacht voor energetische werken hetgeen resulteert in een gunstige EPC score (195kWh/m²).
Binnenkomen doe je via de inkomhal met authentieke tegelvloer met ingebouwde vestiaire wandkast en originele houten trap: U zal onmiddellijk opmerken dat deze woning over een goede lichtinval beschikt. Achteraan in de hal is er een apart toilet voorzien.
De woonkamer met tegelvloer is opgedeeld in een zit - en eethoek en via een dubbele deur met glas komt u in de ruime leefkeuken. Deze keuken, die van alle comfort is voorzien, heeft een lichtkoepel en zicht/doorgang naar het terras en de grote tuin.( perceel oppervlakte 237m²)
Aanpalend aan de keuken beschikt u tevens over een ruime (was)berging. Via de nachthal met inbouwkast kan u naar één van de 2 grote slaapkamers ( één kamer is voorzien van ingebouwde wandkast). De grote badkamer met 2x lavabo, ligbad, douche en 2de toilet maakt het comfort van deze woning compleet.
Wie wordt de gelukkige, nieuwe eigenaar/bewoner van deze leuke woning? Boek dus snel uw afspraak en kom zeker niet TE LAET!

Get in touch