House for sale

339000€

3 bedrooms 144 square meters

Immoweb code : 11298089
Immoweb code : 11298089

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
144 square meters livable space
123 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :

In het centrum van Schoten treffen we deze prachtige gezinswoning aan. De woning is voorzien van een stadstuintje met berghok. De woning werd grotendeels onder handen genomen in 2022. Dankzij de ligging bent u op korte afstand van scholen, winkels en invalswegen. Naast de woning bevindt zich een doorgang waarvan u gebruik kan maken op naar de achterzijde te geraken, ideaal voor fietsen, vuilnisbak, etc.

De inkomhal is voorzien van een tussendeur die verder uitgeeft naar het leefgedeelte. Het echte hart van deze woning vinden we achteraan, hier kan u uren doorbrengen in de praktische keuken met tweede zithoek, ideaal voor kinderen! Verder heeft u achteraan nog een gastentoilet en een douche.

Viade prachtige trappenhal lopen we verder naar de eerste verdieping. Deze bestaat uit twee slaapkamers. Dit verdiep vervolledigen we met een badkamer voorzien van een tweede toilet, wastafel en douche.

Tot slot is er nog een tweede verdieping waar de derde slaapkamer zich bevindt.

Bent u op zoek naar een ruime, lichte woning op een topligging? Neem dan zeker contact op met Dimitry via [email protected] of +32 493 37 27 43.

BIJZONDERHEDEN:

- Centrumligging

- Gerenoveerd in 2022

- Instapklaar

- Nabij scholen, winkels en invalswegen



Get in touch