House for sale

407000€

3 bedrooms 175 square meters

Immoweb code : 11299201
Immoweb code : 11299201

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
175 square meters livable space
572 square meters of land

Description

Eengezinswoning

Sorry, there is no English translation. In de wijk Schoten Donk net over Schoten Vaart en op wandelafstand van Schoten centrum bieden wij u deze grondig gerenoveerde, ruime EGW met oprit.
Binnenkomen doen we via een ruime inkomhal met apart toilet en aparte berging. Deze berging heeft alle voorzieningen om een extra doucheruimte te maken. Een inbouwkast deelt de leefruimte op in vooraan een gezellige zithoek/TV kamer en achteraan een grote, volledig ingerichte leefkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 grote slaapkamers en een ingerichte badkamer met extra toilet en inloopdouche. Op de tweede verdieping is er een afgewerkte zolderkamer van 32m² die makkelijk kan opgedeeld worden in 2 slaapkamers.
Op energetisch vlak is heel wat gerenoveerd om energiezuinig te kunnen leven: voor en achtergevel, hellende daken met 80mm EPS, platte daken met 120mm EPS, HR+ glas en een condenserende ketel op gas.
Met zijn mooi woonvolume en perceel oppervlakte, uitstekende locatie, goede indeling en zeer degelijke afwerking is deze woning dan ook de ideale gezinswoning.
Iets voor u? Boek dan snel uw afspraak en kom zeker niet TE LAET!

Get in touch