House for sale

442000€

4 bedrooms 260 square meters

Immoweb code : 11331651
Immoweb code : 11331651

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
260 square meters livable space

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze charmante burgerwoning met veel originele elementen uit de jaren '20 heeft met zijn ruime 260m2 woonoppervlakte veel te bieden. Dit huis biedt vier slaapkamers, een ruime woonkamer, keuken en diepe tuin. Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar comfortabel wonen.

De keuken is ingericht met een ingebouwde oven, microgolf, inductie kookplaat en vaatwasser en heeft veel lichtinval door de geïsoleerde lichtkoepel. Een handige opbergruimte verbind de extra WC met de keuken, hier vind je ook de aansluiting voor wasmachine en droger.

Op de tussenverdieping bevindt zich een ruime badkamer met een inloopdouche, een bad en twee wastafels. Daarnaast biedt het voldoende ruimte voor een kleedkamer of wasruimte. Op de eerste en tweede verdieping zijn er vier slaapkamers. De zolder biedt voldoende ruimte om heel wat spullen in kwijt te krijgen.

De tuin is zuid-west gericht dus je kan de hele dag van de zon genieten. Achteraan is een moestuin, kippenkot en extra opbergkot waar je zelfs een kleine werkplaats van kan maken.

Bijzonderheden:

- Laag energie verbruik
- Mobiscore 9/10
- Recent vernieuwd en geïsoleerd dak
- Rolluiken
- Asbestvrij
- Zonnige tuin
- Nabij supermarkten, tram en bus, scholen en parken


Kijkdagen op 4 en 5 mei. Geef een seintje bij interesse!


Geen immo!

Get in touch