House for sale

825000€

4 bedrooms 376 square meters

Immoweb code : 11345483
Immoweb code : 11345483

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
376 square meters livable space

Description

House

Sorry, there is no English translation. Dit betreft een hedendaagse woning, bouwjaar 2000, met een bewoonbare oppervlakte van 376m², een mooi aangelegde zuid georiënteerde tuin met bijgebouwen en vooral een kwalitatieve en duurzame afwerking.
De woning is gelegen in een residentiële woonstraat aan de rand van het centrum en beschikt daarom over een zeer vlotte mobiliteit richting Sint-Niklaas, alle omliggende gemeenten en E34 (Antwerpen-Gent).
De zeer ruime woonvertrekken en slaapkamers, de kwalitatieve afwerkingsgraad met oog voor detail en de schitterende woonlocatie met dito tuin zijn slechts enkele van de vele troeven.
INDELING: Gelijkvloers: Riante inkomhal met gastentoilet, vestiaire en toegang tot bureel; Ruime woonkamer met veel lichtinval, inbouwhaard en airco; Comfortabele leefkeuken met veel kasten (recent gezandstraald) en aangename eethoek; Sas richting alle andere ruimten op het gelijkvloers en met ingemaakte kastenwand + vestiaire aan achterdeur; Master bedroom met ensuite dressing en badkamer; Badkamer met XL lavabomeubel, douche en toilet; Grote berging/wasplaats met aansluitend stooklokaal; Apart bureel, bereikbaar vanuit de inkomhal maar ook via het sas aan de achterdeur; Garage met plaats voor 2 wagens; Aangelegd terras met zonnetent; Uitgestrekte tuin met mooi aangelegde zones, diversiteit aan beplanting en verschillende tuinbergingen; Oprit aan de linkerzijgevel, afsluitbaar met poort.
1e verdieping: Riante nachthal; 2 zeer grote slaapkamers;

Get in touch