House for sale

349000€

2 bedrooms 214 square meters

Immoweb code : 11311897
Immoweb code : 11311897

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
214 square meters livable space
485 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. In een rustige en kindvriendelijke straat te Sint-Katelijne-Waver vind je deze op te frissen woning met een perfect zuidwestelijk georiënteerde tuin. Deze charmante woning werd steeds met zorg onderhouden en biedt vele mogelijkheden. Mits renovatie kan de woning omgevormd worden tot een ideale thuis!
Via de inkomhal betreed je de woonkamer met aansluitend de keuken, een toilet en een grote veranda. Enkele praktische bergingen en een wasplaats bieden samen met de kelder meer dan voldoende stockageruimte. De nachthal op de eerste verdieping geeft toegang tot 2 ruime slaapkamers en tot de badkamer (met een tweede toilet). Via een vaste trap bereik je vervolgens de zolder waar je gemakkelijk nog een derde kamer zou kunnen inrichten.
Achteraan de woning kan u heerlijk genieten van de zon in de perfect zuidwestelijk gerichte tuin. Ook parkeergelegenheid is gegarandeerd dankzij een ruime oprit en vrijstaande garage.
De ligging van deze woning is subliem met verscheidene scholen, winkels, sport- en ontspanningsmogelijkheden op fietsafstand. Ook geniet je van een vlotte bereikbaarheid via de belangrijke invalswegen centraal tussen Brussel en Antwerpen, de fietsostrade, en het openbaar vervoer.

Bent u op zoek naar een op te frissen woning die u volledig naar eigen hand kan zetten? Dan is dit een mooie kans! Kom de troeven ter plaatse ontdekken en maak een afspraak op 015/20.20.82 of [email protected]

Get in touch