House for sale

110000€

Immoweb code : 11098431
Immoweb code : 11098431

Overview

260 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze eigendom is gelegen te Vlierzele, op het einde van de straat Morelgem en is omgeven door groen en rust. Het marktplein en bruisende centrum van Sint-Lievens-Houtem evenals de autosnelwegop- en afritten van de E40 te Erpe-Mere zijn op een vijftal minuten bereikbaar met de wagen.
Het betreft een perceel van 260m² met een te slopen of volledig te renoveren halfopen bebouwing. De eigendom is enkel toegankelijk via een wandelpad en bevindt zich te midden van weides en bossen. De tuin geniet een hoofdzakelijk zuid oriëntatie. In de omgeving bevinden zich verschillende wandel- en fietsroutes.
Volgens het gewestplan is dit gelegen in Landschappelijk Waardevolle Agrarische gebieden wat maakt dat de regels voor zonevreemd (ver)bouwen van toepassing zijn.
INTERESSANTE EIGENDOM OP UNIEKE LOCATIE!!
EPC: 1.661 kWh/(m² jaar), energielabel F (renovatieplicht). Niet asbestveilig. Landschappelijk waardevolle agrarische gebieden, geen vergunning, geen verkavelingsvergunning, voorkooprecht van toepassing, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. P-score: A, G-score: A, geen risicozone voor overstromingen.
U kan de beschikbare attesten bij verkoop downloaden via de website janssens-leroy.be.

Get in touch