House for sale

3890000€

5 bedrooms 654 square meters

Immoweb code : 11238297
Immoweb code : 11238297

Overview

5 bedrooms
3 bathrooms
654 square meters livable space
2949 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In één van de mooiste dreven van het pittoreske Latem bevindt zich deze energiezuinige luxueuze villa. De villa is gelegen in een doodlopend privatief deel van de Eikeldreef. Rust en privacy zijn gegarandeerd. Gelegen op wandelafstand van de kerk, biedt de ligging een vlotte verbinding met de belangrijkste verkeersroutes en het openbaar vervoer. U geniet hier van de rust en stilte van het platteland met het comfort van alle faciliteiten van in het centrum.

Deze villa werd gebouwd in 2013 op een zuidwestelijk perceel van 2.949 m². Met een bewoonbare oppervlakte van 654 m² kan u ruim wonen in het hart van Latem. De gezellige en tevens bekroonde tuin biedt u sfeer, genot, rust en privacy met ontspanning aan de infinity pool.

Bij het betreden van deze landelijke parel, treft u de inkomhal met royale trap en vestiaire aan. Vervolgens begeeft u zich naar het zeer aangename thuiskantoor waarbij u als het ware in de tuin vertoeft. Vanuit de eetkamer en salon met haard, gaat u verder naar de royale leefkeuken. Hier vindt u een loungehoek met tv en haard. Daarnaast bevindt zich de overdekte buitenkeuken met verwarming, muzieksysteem en buitenhaard.

Aanpalend aan de keuken is er toegang tot de bijkeuken met wasplaats, een koele berging en de inpandige garage met plaats voor één auto. Een eiken carport biedt plaats aan twee ruime wagens. Op de oprit heeft u voldoende ruimte voor twee tot drie personenwagens.

De eerste verdieping is bereikbaar via twee afzonderlijke trappen, waarvan

Get in touch