House for sale

349500€

4 bedrooms 166 square meters

Immoweb code : 11300745
Immoweb code : 11300745

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
166 square meters livable space
113 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom bij deze prachtig gerenoveerde woning, gelegen in het bruisende centrum van Sint-Niklaas! Deze woning biedt u het beste van beide werelden - een moderne levensstijl binnen handbereik van alle gemakken van de stad.

Met zijn 4 ruime slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 166 vierkante meter biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. Het EPC-label A, in combinatie met een ventilatiesysteem, condensatieketel en hoogrendementsbeglazing, zorgt voor een energiezuinige en comfortabele leefomgeving, waarbij u kunt genieten van lagere energiekosten.

Stap binnen in de lichte en ruime leefruimte, perfect om te ontspannen en te entertainen. De volledig uitgeruste keuken met moderne voorzieningen maakt koken een waar genot. De luxueuze badkamer is voorzien van een inloopdouche met jet functie en handdoekenverwarming, waardoor u elke dag kunt genieten van een spa-ervaring in eigen huis.

De elektriciteit is volledig conform en de woning is asbestveilig, wat uw gemoedsrust verzekert. Met zonnepanelen op het dak kunt u niet alleen uw ecologische voetafdruk verkleinen, maar ook besparen op uw energierekening.

Buiten vindt u een zonnige stadstuin op het zuidwesten, ideaal om te genieten van de zon en het buitenleven. Bovendien bevindt deze woning zich op een steenworp afstand van het station, winkels en scholen, waardoor u geniet van het gemak van alles wat de stad te bieden heeft.

Mis deze unieke kans niet om in het hart van Sint-Niklaas te wonen en te genieten

Get in touch