House for sale

575000€

6 bedrooms 1068 square meters

Immoweb code : 11357815
Immoweb code : 11357815

Overview

6 bedrooms
2 bathrooms
1068 square meters livable space
546 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Stap binnen in de weelde van luxe en ruimte in het hart van Sint-Niklaas! Dit indrukwekkende pand, gelegen in het bruisende centrum, biedt een ongeëvenaarde levensstijl met zijn zes royale slaapkamers en meer dan 1000 vierkante meter bewoonbare vloeroppervlakte. Met een perceel van meer dan 500 vierkante meter, is deze eigendom een waar stadsjuweel.

Het pand, met een volledige betonstructuur, straalt duurzaamheid en stabiliteit uit. Ontdek de immense zolder van meer dan 200 vierkante meter, die talloze mogelijkheden biedt voor wonen of creatieve projecten.

Met twee garages en voldoende parkeerplaatsen voor uw wagenpark, is dit huis niet alleen een toevluchtsoord van luxe, maar ook een praktische keuze. De twee volledig uitgeruste keukens en badkamers maken het ideaal voor een groot gezin of als investeringskans.

De aanwezigheid van een showroom maakt dit pand perfect voor wie droomt van een eigen winkel in het bruisende hart van de stad. Een ruime woonkamer op de eerste verdieping van ongeveer 60 vierkante meter straalt warmte uit en biedt een gezellige ontmoetingsplaats voor familie en vrienden.

Dit is niet zomaar een huis; het is een investeringsopportuniteit van ongekende waarde. Met een uiterst stevige constructie en veelzijdige mogelijkheden, verwelkomt dit pand u met open armen voor een leven van grandeur en succes. Grijp nu deze unieke kans en maak van dit huis uw thuis of zakelijke meesterwerk! Dit is er één voor de snelle beslissers! Bel ons nu voor een afspraak

Get in touch