House for sale

799000€

5 bedrooms 454 square meters

Immoweb code : 10883282
Immoweb code : 10883282

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
454 square meters livable space
1854 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. In Schurhoven ter hoogte van nummer 50B kan men dit statige herenhuis terugvinden. Laat je verleiden door de pure charme van de schitterende gevel en al de authentieke elementen. Word overtuigd door 5 slaapkamers, de ruime privétuin en het comfort.
En ja, de ligging is uiteraard ook top! Het bruisende centrum van Sint-Truiden vinden we terug op wandelafstand, daar treffen we tevens ook alle nodige faciliteiten aan.
Anderzijds kan je onmiddellijk tot rust komen in Domein 't Speelhof, een groene omgevind met prachtige wandelpaden, of het Stadspark welke beiden eveneens op wandelafstand gelegen zijn.
Dit huis is niet alleen prachtig, het is ook ruim. Met maar liefst 454m² bewoonbare oppervlakte kun jij hier je droomleven uitbouwen.
We betreden de woning via de riante inkomhal waardoor de toon al onmiddellijk gezet wordt. Langs daar bereiken we de ruime leefruimte verder kan men een tweede gezellige zithoek terugvinden.
Verder kan men op het gelijkvloers nog een apart toilet terugvinden, een berging alsook de ruime keuken.
Het hoeft je niet te verbazen dat er hier ook heel wat slaapruimte is: maar liefst 5 ruime slaapkamers en twee badkamers!
Toptroef aan dit pand is dat er bijkomend nog een bouwgrond voorzien is van +/-7 are met een perceelbreedte van maar liefst 22 meter.
Helemaal wild van dit droomhuis en de bijbehorende bouwgrond? Laat het ons snel weten via [email protected] of bel 011/98.88

Get in touch