House for sale

379000€

3 bedrooms 394 square meters

Immoweb code : 10933190
Immoweb code : 10933190

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
394 square meters livable space
168 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Langs de Gorsemweg kunnen we ter hoogte van nummer 82-84 een prachtig duplex-appartement en een zeer ruime handelsruimte terugvinden.
Het appartement is bereikbaar via een aparte ingang. Via de trap komen we terecht in de inkomhal. Deze leidt ons meteen naar de ruime leefruimte. Aangrenzend treffen we de ruime leefkeuken. Verder kan men op dit verdiep nog een praktische berging terugvinden.
Op de tweede verdieping heeft het pand ons nog drie ruime slaapkamers, de badkamer, een berging en een apart toilet te bieden te bieden.
Het duplex-appartement heeft een oppervlakte van 218m² en is sedert 2002 verhuurd en is dus zeker een goede investeringsopportuniteit!
De maandelijkse huuropbrengst bedraagt €785/maand. Het gaat hier om een langdurig contract en dit met een perfecte betalingshistoriek.
Ook is de handelsruimte bereikbaar via een aparte ingang. De handelsruimte deed voorheen dienst als bankkantoor. De ruimte beschikt over 176m² aan bruikbare vloeroppervlakte.
De inkomhal leidt ons meteen naar het onthaal. Verder kan men hier een aantal loketten, bureaus en de ruimte waar de kluis voorzien is terugvinden. Ook kan men hier een eetruimte en aparte toiletten terugvinden.
Mits het verkrijgen van de nodige vergunningen via de dienst omgeving kan u hier een ruim gelijkvloers appartement in onder brengen.
Hebben wij uw interesse kunnen wekken? maak dan snel een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewo

Get in touch