House for sale

369000€

3 bedrooms 271 square meters

Immoweb code : 10933191
Immoweb code : 10933191

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
271 square meters livable space
1000 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Charmant, ruim, sfeervol, ... zijn slechts enkele woorden waarmee we deze prachtige woning kunnen omschrijven!
De woning vinden we terug in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust. Het centrum van Sint-Truiden bevindt zich op slechts enkele kilometers waardoor allerlei faciliteiten, scholen en winkels vlot bereikbaar zijn.

Het pand werd in 1970 opgetrokken met de meest efficiënte indeling van de ruimtes en dit op een knap perceel van 10 are groot.

Op het gelijkvloers treffen we meteen de ruime leefkeuken waar je ongetwijfeld graag nieuwe recepten zal uitproberen. De knusse zithoek staat ook in contact met leefkeuken.
Aangrenzend vinden we de ruime eetkamer. Verder kan men op dit verdiep de badkamer nog terugvinden. Deze laatste is voorzien van een ligbad en een badkamermeubel met lavabo.

Via de prachtige stenen trap komen we terecht op de eerste verdieping. Deze leidt ons in eerste instantie naar de grootste ruimte die momenteel is ingekleed als kapperszaak. Tot slot kan men hier nog drie slaapkamers terugvinden.
Grote troef aan dit pand is de zeer ruime inpandige garage!
De woning is eveneens voorzien van een ruime kelder.
Heeft u interesse in deze woning boordevol potentieel? Maak dan snel een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via [email protected]

Get in touch