House for sale

310000€

3 bedrooms 170 square meters

Immoweb code : 11095699
Immoweb code : 11095699

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
170 square meters livable space
70 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. In Sint-Truiden kan men langs de Naamsesteenweg ter hoogte van nummer 21 deze prachtig gerenoveerde gezinswoning terugvinden. We bevinden ons hier op een zeer centrale ligging met al de nodige faciliteiten binnen handbereik zoals scholen, winkels, openbaar vervoer, etc.
Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die Sint-Truiden te bieden heeft.
De ruime inkomhal geeft ons meteen toegang tot alle vertrekken en is alvast voorzien van voldoende vestiaire ruimte.
Zo kan men hier al een eerste grote slaapkamer met aansluitende dressing terugvinden. Ook treffen we hier de eerste badkamer. Deze is voorzien van een ligbad en een badkamermeubel met lavabo.
Verder kan men hier nog een tweede slaapkamer, een apart toilet, een polyvalente ruimte en een praktische bergruimte terugvinden. Aan ruimte alvast geen gebrek!
Via de houten trap bereiken we het eerste verdiep. Hier kan men de prachtige leefruimte terugvinden. De uitstekende houten vloer en de kachel zorgen hier alvast voor de nodige charme van het pand. In het verlengde kan men de gezellige keuken terugvinden.
Langs de trap in de leefruimte bereikt men de masterbedroom met ensuite badkamer. De masterbedroom werd tevens voorzien van een ruime dressing.
Momenteel is de woning ook verhuurd. De maandelijkse huuropbrengst bedraagt 960 euro.
Neem snel contact op voor een afspraak op het numme

Get in touch