House for sale

289000€

2 bedrooms 110 square meters

Immoweb code : 11318504
Immoweb code : 11318504

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
110 square meters livable space
1025 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. In ordingen, een deelgemeente van Sint-Truiden houden we halt bij deze knusse gelijkvloerse woning. De woning heeft een uitstekende ligging en er is een vlotte bereikbaarheid met alle mogelijke faciliteiten. Het centrum van Sint-Truiden bevindt zich op slechts 5 minuten. De woning vinden we terug in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid e, de nodige rust en privacy.
Deze gezinswoning met oprit voor meerdere wagens werd gebouwd in 1960 en werd recent opgefrist. Het pand is gelegen op een mooi perceel van 10A25CA.
We betreden de woning via de inkomhal die ons meteen toegang verleent tot de gezellige leefruimte met open keuken. . De leefruimte kan hier onderverdeeld worden in een leuke zit- en eethoek.
De nachthal leidt ons in eerste instantie naar de badkamer.Verder kunnen we hier nog twee slaapkamers terugvinden, deze zijn ruim genoeg om er een tweepersoonsbed en een grote kleerkast te plaatsen. Tot slot kunnen we hier nog een ruimte van 15m² terugvinden. Deze kan ingevuld worden als derde slaapkamer of als bijkomende leefruimte. .
Bijkomende troef aan de woning is zonder twijfel de garage!
Hebben wij uw interesse kunnen wekken met deze charmante, gelijkvloerse woning? Maak dan snel een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via [email protected]
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor

Get in touch