House for sale

315000€

4 bedrooms 222 square meters

Immoweb code : 11327722
Immoweb code : 11327722

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
222 square meters livable space
770 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze verder af te werken gezinswoning  met 3 slaapkamers en bureau ruimte  is gelegen op een rustig en landelijk  perceel van 7are 70ca te Sint-Truiden (Zepperen).

De bewoonbare oppervlakte  (volgens opgave EPC) bedraagt 222m² en kent de volgende indeling:
Gelijkvloers:  ruime inkomhal, woon - en eetkamer met aansluitend de ingebouwde keuken, verder is er een berging met inbouwkast en aansluiting voor wasmachine en droogkast, hiernaast ligt de inpandige garage met automatische garagepoort. Aan de andere kant van de inkomhal is er bureau ruimte voorzien, of eventueel een gelijkvloerse slaapkamer met aansluitend de 1ste badkamer. 
1e verdieping: nachthal, 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met ligbad, dubbele lavabo een toilet en de mogelijkheid tot het installeren van een inloopdouche. 

Bij deze woning hoort nog een overdekte veranda die verder afgewerkt dient te worden. De tuin geeft een mooi zicht op de achterliggende velden. 

Troeven:
- Recent gerenoveerd: vernieuwen dak + isolatie en zonnepanelen.
- Verrassend ruime gezinswoning met leuke indeling
- Rustig en toch centraal gelegen.

Deze woning ligt in een rustige, landelijke omgeving aan de voet van de bloesemroute, in nabijheid van scholen, parken, winkels, openbaar vervoer en sportcentra. Op een boogscheut van verschillende invalswegen.  

 

Get in touch