House for sale

* 399000€

6 bedrooms 399 square meters

Immoweb code : 11388129
Immoweb code : 11388129
*excluding taxes

Overview

6 bedrooms
2 bathrooms
399 square meters livable space
315 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Op de Tiensesteenweg ter hoogte van nummer 107 kan men deze prachtige woonst terugvinden. Laat je verleiden door de pure charme, de originele tegelvloeren, schouwen en trap. Word overtuigd door 6 slaapkamers, de ruime privétuin en het modern comfort.
De ligging is hier uiteraard ook top! Het bruisende centrum vinden we terug op wandelafstand, daar treffen we tevens ook alle nodige faciliteiten aan.
Anderzijds kan je onmiddellijk tot rust komen in Domein 't Speelhof, een groene omgeving met prachtige wandelpaden, of het Stadspark.
De verwarming is reeds voorzien op aardgas, de elektrische installatie is conform het AREI en dit tot 2035, de keuken werd volledig vernieuwd, enz.
Dit huis is niet alleen prachtig, het is ook ruim 399m².
We betreden de woning via de inkomhal. Langs daar bereiken we de verschillende ruime leefruimtes waarbij keuken en zithoek ook 1 mooi en aangenaam geheel vormen.
Verder kan men op het gelijkvloers nog een apart toilet en een wasruimte terugvinden.
Het hoeft je niet te verbazen dat er hier ook heel wat slaapruimte is: maar liefst 6 slaapkamers! Deze zijn verdeeld over de eerste, tweede en derde verdieping. De badkamer op de eerste verdieping is eveneens zeer ruim. Bijkomend treffen we op het derde verdiep nog een bijkomende badkamer en polyvalente ruimte.
Het huis is onderkelderd.
Er zijn nog 20 zonnepanelen (4.800Wp).
Laat het ons snel weten via [email protected] of

Get in touch