House for sale

409000€

3 bedrooms 268 square meters

Immoweb code : 11400773
Immoweb code : 11400773

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
268 square meters livable space
616 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. In Velm, een deelgemeente van Sint-Truiden, vinden we langs de Velmerlaan ter hoogte van nummer 146 deze prachtige gezinswoning terug. We bevinden ons in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid dankzij de N80 naar Sint-Truiden/Gingelom en de nodige rust en privacy.
Deze ruime woonst heeft een bewoonbare oppervlakte van om en bij de 268m² en is gelegen op een mooi perceel van 6A16CA.
Bij het betreden van de woning, komen we via de inkomdeur terecht in de inkomhal waar de warme karaktervolle elementen ons meteen toelachen. Hier kan men reeds een apart gastentoilet terugvinden alsook de toegang tot de leefruimte. . De living en eetkamer vormen hier echt het kloppend hart van deze woonst! In het verlengde treffen we de ruime volledig ingerichte keuken.
Verder kunnen we op het gelijkvloers nog een praktische wasplaats terugvinden.
Via de houten trap bereikt men het verdiep. De ruime nachthal leidt ons hier naar drie mooie slaapkamers², de twee badkamers en een polyvalente ruimte.
Bijkomende troef is dat de tuin eveneens bereikbaar is via de achterkant van het perceel.
Als kers op de taart werd deze woning voorzien van 16 zonnepanelen (5.120 Wp)
Bijkomend staat er hier nog een laadpaal voor je wagen!
Neem dan snel contact op met ons kantoor om een afspraak vast te leggen op het nummer 011/98.88.98 of via [email protected]

Get in touch