House for sale

299000€

3 bedrooms 195 square meters

Immoweb code : 11328573
Immoweb code : 11328573

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
195 square meters livable space
537 square meters of land

Description

Ruime op te frissen open bebouwing te Slijpe met landelijke…

Welkom bij deze ruime open bebouwing gelegen in het schilderachtige Slijpe, waar landelijke charme overheerst. Met een adembenemend uitzicht op het weidse landschap biedt deze woning een oase van rust en comfort voor een aangename levensstijl. Slijpe biedt ook een vlotte verbinding naar de autostrade en de omliggende steden.

De woning is doordrenkt van ruimte en licht, met royale kamers die perfect zijn ontworpen om te voldoen aan de ruimtelijke behoeften van hedendaags wonen.

De woonkamer straalt een warme sfeer uit, compleet met grote ramen die uitkijken op het omliggende platteland, waardoor elke dag begint en eindigt met een adembenemend panorama. De aangrenzende eetkamer en keuken vormen het hart van het huis met aansluitend de wasberging en inpandige garage. Hier kunt u uw wagen veilig opbergen terwijl u profiteert van extra opslagruimte.

De woning beschikt over 3 slaapkamers waarvan 1 op het gelijkvloers, elk met een overvloed aan natuurlijk licht en ruimte om een ontspannen sfeer te creëren. De badkamer is smaakvol ontworpen met moderne voorzieningen en luxe accenten, waardoor een oase van rust en verwennerij ontstaat.

Buiten is er een nog in te richten tuin die perfect is voor ontspanning en vermaak, omgeven door weidse landerijen die een gevoel van rust en privacy bieden. Er is voldoende ruimte om buiten te dineren, te genieten van de zonsondergang en te ontspannen in uw eigen stukje paradijs.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie via inti…

Get in touch