House for sale

429000€

4 bedrooms 172 square meters

Immoweb code : 11324862
Immoweb code : 11324862

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
172 square meters livable space
603 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Rustig gelegen, heel goed onderhouden villa met vier slaapkamers.

STARTPRIJS: Elk aanbod boven deze startprijs wordt voorgelegd aan de eigenaars die al dan niet kunnen akkoord gaan met dit voorstel.

Deze woning is gelegen in het landelijke Snaaskerke midden een rustige wijk en geniet van een ruime oprit en houten carport.
Eenmaal in de woning merkt men de kleine vestiaire en het gastentoilet op in de inkomhal. De leefruimte met zithoek en eetkamer is ingericht met een gezellige cassette (hout), aansluitend is er de volledig geïnstalleerde keuken, eveneens uitgevoerd in dezelfde cosy stijl, met handige koele berging nabij de keuken.
Een lichtrijke veranda zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. U geniet van het mooie uitzicht, en hebt toegang tot de onderhoudsvriendelijke tuin met tuinhuis, en de mogelijkheid om te ontspannen en volop te genieten van de rust en het omliggende groen.
Oprit, garage met automatische poort (2024).
Deze woning is ook interessant mede dankzij de ruime slaapkamer op het gelijkvloers, alsook situeert zich hier de badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabomeubel.
Verder zijn er op de eerste verdieping nog 2 ruime slaapkamers, met nog een mogelijkheid tot een installeren van een afgesloten dressing/bergzolder en een kleinere slaapkamer.
De ruime nachthal is nu ingericht als bureel.

Er zijn overal rolluiken, dubbele beglazing, regenwaterput van 10.000l

Get in touch