House for sale

499000€

4 bedrooms 224 square meters

Immoweb code : 11315372
Immoweb code : 11315372

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
224 square meters livable space
823 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtige woning in Stekene biedt alles wat u zoekt in een halfopen bebouwing en meer. Het huis heeft een warme uitstraling en is voorzien van alle gemakken die u nodig heeft om comfortabel te wonen. Het huis beschikt maar liefst over een bewoonbare oppervlakte van 224m² waardoor u voldoende ruimte heeft voor uw gezin of gasten.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een gastvrije inkomhal. Deze geeft toegang tot de open en lichtrijke leefruimte, die bestaat uit een gezellige woonkamer, eetruimte en een warme keuken. De eerste badkamer bevindt zich op het gelijkvloers met dubbele lavabo en regendouche. Naast de badkamer is er een grote berging aanwezig.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en een tweede badkamer die ook bestaat uit een douchebad en een dubbele lavabo.

Verder komt u uit op de tuin die met een overdekte lounge en een aanpalend terras. De ideale combinatie voor een gezellige en aangename avond! Daarna bereik je het bijgebouw dat bestaat uit een dubbele garage, bar en een bergzolder van nog eens 80m².

Kortom, deze woning is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime, warme en energiezuinige woning.

Interesse? Contacteer ons vandaag nog en plan een bezoek in op 052 20 05 05 of [email protected]

Get in touch