Villa for sale

3 bedrooms 135 square meters

Immoweb code : 7219057

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
135 square meters livable space
452 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Alleenstaande woning op een hoekperceel en uitermate goed gelegen nabij de invalswegen van Oostende. U bereikt zeer snel de autostrade alsook het stadscentrum van Oostende. Ook de Schorre is zeer dichtbij!

Deze knusse villa is volledig instapklaar en geniet volgende indeling: een woonkamer die uiterst lichtrijk is, door de aanwezigheid van de vele ramen, en daarnaast toegang verleent tot de zonnige tuin, volledig vernieuwde keuken met Miele apparatuur en afgewerkt met een natuurstenen tablet. De leefkeuken is voorzien van heel wat pottelades en ingemaakte kasten. Verder bevindt er zich een gasvuur met 5 kookbekkens, dampkap, heteluchtoven, ingebouwde expressomachine en vaatwas (Miele). De keuken biedt tevens toegang aan de zijkant van het perceel en tot de tuin. Het gelijkvloers is verder voorzien van een inkomhal met een afzonderlijk gastentoilet. Kelder aanwezig waar extra bergruimte voorzien is en waar de tevens de condensatieketel geplaatst werd (Vaillant).

De bovenverdieping maakt plaats voor 3 ruime slaapkamers, een badkamer en berging. De eerste slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een ingemaakte kast. De badkamer werd recentelijk volledig vernieuwd en beschikt over een inloopdouche, hangtoilet en lavabomeubel met ingebouwde kasten en 2 lavabo's. Het geheel werd afgewerkt met een mooi waterbestendig parket. Verder bevinden er zich nog 2 slaapkamers waarvan 1 momenteel gebruikt wordt als bureel. Deze laatste werd een tijdje geleden voorzien van een op

Get in touch