House for sale

3 bedrooms 246 square meters

Immoweb code : 10252540
Immoweb code : 10252540

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
246 square meters livable space
269 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een centraal gelegen woning met 3 slaapkamers, garage en zonnige gezellige tuin in Temse? Lees hier dan zeker even verder.

Gelegen in het centrum van Temse nabij winkels, openbaar vervoer, invalswegen en scholen heeft deze woning heel wat aan te bieden. De inpandige garage, de gezellige & zonnige tuin, de mogelijkheid tot 5 slaapkamers en de ideale indeling vormen slechts enkele troeven van deze woning.

Indeling:
- GLV: er is een inkomhal (11m²) met een apart toilet. Verder kom je via de inkomhal binnen in de ruime, inpandige garage (22m²) en kan je van hieruit naar de leefruimte en de eerste verdieping. In de leefruimte (41m²) zorgen de grote raampartijen enlichtkoepels voor veel lichtinval. Aansluitend is er de open keuken (24m²) voorzien van alle comfort en toegang/ zicht op de gezellige, zuid gerichte tuin. Tot slot heb je naast de keuken nog de ruime wasplaats (5m²).
- 1steV: de nachthal brengt ons naar de 3 ruime slaapkamers (17-13-11m²), de moderne, vernieuwde badkamer (12m²) en een apart toilet. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en enkele wastafel in meubel.
- Zolder: hier is de nachthal met vaste zoldertrap naar de riante zolder (57m²) die momenteel gebruikt wordt als berging, maar kan worden omgevormd tot 2 extra slaapkamers.

Interesse? Maak dan snel een afspraak voor deze uitstekend gelegen woning!

Get in touch