House for sale

275000€

2 bedrooms 240 square meters

Immoweb code : 10931296
Immoweb code : 10931296

Overview

2 bedrooms
2 bathrooms
240 square meters livable space
80 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op zoek naar een ideaal en centraal gelegen opbrengsteigendom met enorm potentieel in centrum Temse? Lees dan even verder.
De grote bewoonbare oppervlakte met bijhorende stadstuin, de 5 mogelijke slaapkamers en de verschillende mogelijkheden als handelsruimtes zijn slechts enkele troeven van dit pand.
Indeling:
- Kelder: er is een kelder (26m²) voorzien opgedeeld in 2 ruimtes, optioneel beschikbaar en waar de meters hangen.
- GLV: Je komt binnen in een grote open polyvalente ruimte (38m²) en verschillende mogelijkheden biedt als kantoor, winkel, galerij, etc. Er bevinden zich hier ook nog 2 kastruimtes (2-1m²). Verder hebben we nog 2 andere polyvalente ruimtes (25-16m²) die op hun beurt ook verschillende mogelijkheden biedt,een wasplaats (2m²), een douchekamer (3m²) een apart toilet (1m²). Achteraan is er een stadstuin voorzien.
- 1steV: via de vaste trap in de traphal, kom je terecht op de eerste verdieping waar een leuke ruimte, vroeger een open galerij, zich bevindt (33m²). Vervolgens hebben we nog een hal (5m²), een badkamer (5m²) en de goed uitgeruste keuken (11m²). De badkamer is uitgerust met een douche met massagesproeier, ligbad, enkele wastafel in meubel en een toilet. 
- 2deV: hier vind je de traphal (6m²) terug met de vroegere woonkamer (33m²), ook mogelijk als slaapkamer, en een eerste slaapkamer (17m²). 
- 3deV: als laatste is er een hal (2m²) met de riante, ruime slaapkamer (30m²) en perfect kan opgedeeld worden in 2 slaapkamers.

Get in touch