House for sale

285000€

1 bedroom 100 square meters

Immoweb code : 10976136
Immoweb code : 10976136

Overview

1 bedroom
1 bathroom
100 square meters livable space
70 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je ook altijd al op een unieke plaats willen wonen? Lees dan zeker verder!

Welkom in deze charmante kapelwoning, een zeldzame kans om te wonen in een stukje geschiedenis. Deze voormalige kapel in neogotische bouwstijl uit de jaren 20 is met veel liefde en aandacht gerenoveerd tot een moderne en stijlvolle woning, waarbij de authentieke elementen bewaard zijn gebleven.

De ligging van deze woning is ook een zeer grote troef. Zo ben je op wandelafstand van de Scheldekaai, de markt en alle openbaar vervoer. Via de N16 ben je ook zo op de autostade en andere invalswegen.

Indeling:
- GLV: via de massief houten kerkdeur, die uitgerust is met een beveiligingssysteem, betreden we de woningin de inkomhal. Deze inkomhal (6m²) is voorzien van 2 handige bergingen en een gastentoilet. Vervolgens komen we in de ruime woonkamer (40m²) met een mooie en open keuken. 
- 1steV: de nachthal (9m²) geeft uit op de grote slaapkamer (17m²) met heel mooie glas-in-loodramen en een tweede kamer (5m²) die dienst kan doen als polyvalente ruimte. Verder vinden we hier een badkamer (12m²) met douche en wasmeubel en tot slot een apart toilet. De volledige bovenverdieping geniet van heel hoge plafonds die zorgen voor een zeer aangenaam ruimtegevoel.

Ben jij ook meteen verliefd op dit pareltje? Maak dan snel een afspraak voor het te laat is!

Get in touch