House for sale

439000€

3 bedrooms

Immoweb code : 11385069
Immoweb code : 11385069

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
273 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze halfopen, instapklare woning op een perceel van 272,50 m² werd gebouwd in 2012 en biedt bijgevolg een moderne en comfortabele leefomgeving.
Met energielabel 73 is deze woning energiezuinig én milieuvriendelijk. De woning is voorzien van 10 zonnepanelen met een vermogen van 330 Wp.
De ligging van deze woning in Temse biedt tal van voordelen: gelegen in een rustige en residentiële buurt, op wandelafstand van de Schelde, heb je toch vlotte toegang tot de voornaamste voorzieningen zoals supermarkten, scholen, openbaar vervoer, vlotte verbinding met N16, E17 en andere uitvalswegen.
Indeling:
Je betreedt de woning via een lichtrijke inkomhal met apart gastentoilet. De ruime leefruimte met open keuken is voorzien van een keramische vloer en de 2 grote schuiframen geven voldoende lichtinval én zicht op de tuin. De open keuken is voorzien van alle hedendaagse apparatuur. De woning heeft een inpandige garage met een praktische bergruimte.
De eerste verdieping bereik je via een open trap. Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers, de master bedroom beschikt over een praktische ingebouwde kast. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, lavabomeubel en toilet. De slaapkamers zijn voorzien van de nodige raamdecoratie en zonne-screens.
Tweede verdieping: ruime afgewerkte zolder met 2 dakvensters en aparte technische ruimte.
Deze prachtige woning ontdekken? Maak snel je afspraak.

Get in touch