House for sale

2 bedrooms 150 square meters

Immoweb code : 9642236
Immoweb code : 9642236

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
150 square meters livable space
211 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Zoek je een uitstekend gelegen woning met mooie tuin en ruime stalling/garage in Temse? Gevonden!

Deze woning is gelegen nabij centrum Temse en heeft heel wat te bieden. Enkele andere troeven zijn de verscheidene mogelijkheden met het pand en de grote ruimtes zowel in de stalling/garage als in de woonst. Andere pluspunten zijn de tuin, het terras en de bereikbaarheid.

Indeling:
- kelder: de deels ondergrondse kelder wordt momenteel gebruikt als (koele) berging.
- GLV: de inkomhal (10m²) met toilet staat in verbinding met de lichtrijke leefruimte (33m²) en de 1ste verdieping. Aansluitend aan de leefruimte is er een mooie, ruime keuken (18m²) met zicht en toegang tot de tuin. De tuin spreidt zich uit in 2 verschillende delen, 1 achterde woning en 1 naast de stalling/garage. Verder hebben we nog een grote stalling (70m²) opgesplitst in 2 delen waarboven nog een grote zolder zit, momenteel garage en berging. Tot slot treffen we hier nog een atelier (13m²) vooraan de stalling en een leuke binnenruimte eventueel bruikbaar als studio/kamer (23m²) achteraan de stalling met zicht en toegang tot de tuin.
- 1steV: hier vinden we 2 slaapkamers (16-13m²) en de badkamer (7m²) met ligbad, toilet en dubbele wastafel in meubel.
- Zolder: er zijn 2 zolders. In de nachthal van het woongedeelte is er een zolderluik met toegang tot een bergzolder (45m²). In de stalling bevindt er zich een vaste trap naar de zolder (107m²) die gebruikt wordt als stockageruimte.

Interesse? Bel ons!

Get in touch