House for sale

359000€

3 bedrooms 137 square meters

Immoweb code : 11293476
Immoweb code : 11293476

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
137 square meters livable space
Link to the virtual visit

Description

House

Sorry, there is no English translation. Doe een bod vanaf 359 000 euro

Deze prachtige 3-gevel woning in Affligem biedt alles wat u zoekt in uw ideale woning. Gelegen in een rustige, doodlopende en kindvriendelijke woonwijk te Affligem vindt u deze instapklare3 gevel-woning in een groene omgeving, ideaal voor sportliefhebbers of wandelaars doch met een vlotte verbinding naar de op- en afrit van de E40, centrum Ternat (5 min), Asse (10 min) en Aalst. Op nog geen 5 min wandelen treft u de lokale handelaars (beenhouwer, bakker, apotheker en kappers).

Deze energiezuinige en heel gezellige woning is als volgt ingedeeld:
- GELIJKVLOERS: inkomhal met ruimte voor een dressing onder de trap, gerenoveerde badkamer (douche, toilet, wastafel), toegang tot de ruime garage (ontkalker is voorzien) & ruime kelderruimte en trap naar de eerste verdieping;
- EERSTE VERDIEPING: hal, ruime en lichtrijke leefruimte met gezellige inbouwhaard, de hedendaagse keuken met toestellen van Siemens en gezellige kookeiland is een droom voor elke thuiskok en biedt een prachtig uitzicht en toegang op de zuidgerichte tuin.
- TWEEDE VERDIEPING: nachthal met toegang tot de drie comfortabele slaapkamers, ideaal voor gezinne, (master bedroom met ingebouwde kasten) en badkamer (bubbelbad, wastafel, toilet en spiegelkast)
- Via de nachthal, d.m.v. een uitschuifbare trap, is de zolder bereikbaar.

EPC-label C (278 kWh/M2 jaar) - 6 externe parkeerplaatsen voor de woning - CV op sto

Get in touch