House for sale

239000€

3 bedrooms 130 square meters

Immoweb code : 11197394
Immoweb code : 11197394

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
130 square meters livable space
627 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. In het bruisende centrum van Tessenderlo, met winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer in de onmiddellijke nabijheid, vinden we deze leuke gezinswoning terug op Steendriesen.
De woning omvat 3 ruime slaapkamers (18,5 , 12,2 en 9,7 m²). Deze zijn alle drie gelegen op de 1e verdieping, net zoals de badkamer met ligbad.
Op het gelijkvloers bereiken we via de inkomhal de ruime woonkamer (28,6 m²) met aansluitend de gezellige veranda (15,6 m²) waar het dankzij de grote ramen steeds gezellig vertoeven is. De keuken is aangenaam ruim (12,21) en er is ook nog een wasberging (7 m²) en een apart toilet.
Er is een ruime en droge kelder (18 m²) waar je ideaal voeding en drank kan bewaren. Bovendien is er ook een zolder aanwezig (20 m²) waardoor er dus zeker voldoende opbergruimte is.
Deze goed gelegen gezinswoning wordt verwarmd op aardgas. De ramen zijn voorzien van dubbel glas (PVC profielen met houtlook).
De ligging op Steendriesen biedt heel wat voordelen, bovendien is er ook een leuke en ruime tuin. Er is een grote garage (38 m²) die ook als werkplaats kan dienen.

Spreekt deze toffe woning jullie aan? Contacteer ons via [email protected] voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder!

Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P- score A / G- score A).

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting

Get in touch