House for sale

4 bedrooms 187 square meters

Immoweb code : 11070159
Immoweb code : 11070159

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
187 square meters livable space
448 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Energiezuinige nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers en tuin!


De woning is gelegen in een rustige, nieuwe verkaveling. Tegelijk ligt ze op een boogscheut van het centrum van Averbode, op wandelafstand van scholen, supermarkten, horecazaken en openbaar vervoer.
We betreden deze halfopen nieuwbouwwoning via de inkomhal, hier bevindt zich ook een eerste toilet. Vanuit de inkomhal heeft men toegang tot de leefruimte met open keuken die van veel lichtinval geniet. De keuken is volledig uitgerust van de nodige bergruimte en toestellen. Zowel vanuit de keuken als de leefruimte heeft men toegang tot het terras en de tuin. Naast de keuken bevindt zich de berging waar er eveneens een aansluiting voor een wasmachine is voorzien.
Op de eerste verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers, een tweede toilet en de badkamer die uitgerust is met een bad en inloopdouche. De woning is uitgerust met zonnepanelen, vloerverwarming, regenwaterrecuperatie, warmtepomp,...De woning geniet een E-peil 20, wat nog 5 jaar een fiscaal voordeel geeft aan de koper.


Info en verkoop:
De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel.
Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak via 014/39 19 10 of [email protected].
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch