House for sale

3 bedrooms 182 square meters

Immoweb code : 10098792
Immoweb code : 10098792

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
182 square meters livable space
381 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Zoek je een rustig gelegen woning met garage en gezellige tuin in het pittoreske Tielrode? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Uitstekend gelegen in een doodlopende straat op wandelafstand van de Durme tevens nabij het centrum, invalswegen en openbaar vervoer heeft deze woning heel wat leuks te bieden. De gezellige tuin, het overdekte terras, de garage en de staat van onderhoud zijn slechts enkele troeven van deze woning.

Indeling:
- Kelder: deels onderkelderd (7m²), volledig betegeld en ideaal als frisse voorraadruimte.
- GLV: de inkomhal (3m²) geeft toegang tot de eerste verdieping en de leefruimte. In de lichtrijke, ruime leefruimte (28m²) met een zit- en eetruimte.Aansluitend de keuken (11m²), inclusief ontbijthoek, met daarachter een bijkeuken (6m²). Verder een apart toilet en de wasplaats (14m²) voorzien van aansluitingen voor wasmachine/droogkast die tevens dienst doet als technische ruimte. Er is bovendien nog een extra doucheruimte (2m²) aanwezig. De grote, afsluitbare oprit heeft voldoende ruimte voor een aantal wagens en komt uit op de inpandige garage (16m²). Tot slot overdekt terras (35m²), achteraan een gezellige, mooie tuin.
- 1steV: nachthal (9m²), de badkamer (4m²) uitgerust met een douche, enkele lavabo, en de 3 ruime slaapkamers (15-12-12m²).
- 2deV: grote zolder (24m²) momenteel berging, maar eveneens dienst kan doen als slaapkamer.

Interesse? Contacteer ons!

Get in touch