House for sale

949000€

3 bedrooms 516 square meters

Immoweb code : 10269002
Immoweb code : 10269002

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
516 square meters livable space
3779 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Niet alleen de locatie is uniek, ook het pand is uniek in de streek. Een heel ruime woning (+/- 600m² bruikbare oppervlakte) op een perceel van 100m diep.
De woning bevindt zich op 18m van de straat, discreet en gedeeltelijk verborgen achter een hoge afsluiting. Aldus ontstaat heel wat parkeerruimte wat de mogelijkheden van combinatie wonen/werken/handel uiteraard ten goede komt. De 2 aparte toegangen zijn eveneens een pluspunt, in dat opzicht. Zonder problemen kan men, of de woning of het bureel, bereiken zonder aanwezigen of activiteiten in het andere gedeelte te storen.

Indeling:

Gelijkvloers: inkom, bureel, ruime toiletruimte, garage, grote vergaderruimte of polyvalente ruimte, doorgang naar professionele keuken met berging en zolderruimte, doorsteek/berging naar woongedeelte en garageruimte met 2 hoge poorten, wasplaats, dressing, inkomhal, badkamer, keuken, zitput, aparte zit- en eetplaats, terras met overdekte buitenkeuken. Voornamelijk achterliggende tuin met groot zwembad en poolhouse. In het tuingedeelte aan de zijkant is een mooie vijver aangelegd.

1ste verdieping: toilet en 2 slaapkamers waarvan één masterbedroom

2de verdieping : enorme afgewerkte zolderruimte met een slaapkamer en een polyvalente ruimte voorzien van heel wat ingemaakte kasten onder de helling van het dak.

Bekijk zeker onze website www.hillewaere.be voor meer info en 3D tour!

Get in touch