House for sale

3 bedrooms 193 square meters

Immoweb code : 10789023
Immoweb code : 10789023

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
193 square meters livable space
287 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in de Kortemarkstraat 226, een gezellig halfopen bebouwing met zonnige tuin.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd in de inkom die weg geeft naar de leefruimte. De uitnodigende woonkamer is ideaal voor ontspanning en gezellig samen zijn. De aangrenzende open keuken is voorzien van al uw benodigdheden om een lekkere maaltijd klaar te maken. Daarnaast beschikt de gelijkvloers over een ruime slaapkamer met ensuite badkamer uitgerust met een instapdouche en ligbad. Op de bovenverdieping vindt u twee ruime slaapkamers en een apart toilet. De garage is voldoende groot voor het plaatsen van uw auto en bijkomend nog spullen op te bergen.

Buiten kunt u genieten van een zongerichte tuin, perfect om te ontspannen en makkelijk bereikbaar via de aparte ingang. Er is een terras waar u kunt genieten van heerlijke zomerse barbecues of gewoon kunt ontspannen met een goed boek of verfrissend drankje.

Warm geworden van deze woning? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op voor een bezoek ter plaatse of bijkomende informatie!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

Get in touch