House for sale

3 bedrooms 111 square meters

Immoweb code : 10817304
Immoweb code : 10817304

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
111 square meters livable space
950 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in de Berkenstraat 44, gelegen in het gegeerde Don Bosco. Deze open bebouwing is gelegen op een ruim perceel van 950m². Op wandelafstand vinden we openbaar vervoer, scholen, supermarkt, bakkerij, slagerij, restaurants en zoveel meer!

De woning is ingedeeld met een ruime inkom die weg geeft naar de verschillende ruimtes in de woning. De inkom is voorzien van een apart toilet, ideaal voor de gastvrijheid. Er is een lichtrijke en ruime leefruimte die beschikt over een houtcassette , super aangenaam voor een gezellige en knusse avond. Aansluitend is er een keuken met doorgang tot de tuin. Met de bijhorende berging kunt u alles opbergen binnen handbereik. Met drie volwaardige slaapkamers is er meer dan voldoende ruimte voorzien voor heel het gezin. De badkamer is voorzien van een ligbad en is de place to be voor uw dagelijkse ochtendroutine. De garage zorgt ervoor dat de auto steeds veilig en droog staat.

De buitenomgeving is een echt pareltje, met de tuin rondom en veel groen heeft u een waar natuurgevoel. De achtertuin is verzorgd aangelegd en voorzien van een zonneterras.

Warm geworden van deze woning met ruime tuin? Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog voor een bezoek of meer informatie!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

Get in touch