House for sale

4 bedrooms 213 square meters

Immoweb code : 10852494
Immoweb code : 10852494

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
213 square meters livable space
726 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in de Jacob van Arteveldstraat 10, een villa in fermettestijl gelegen in een doodlopende straat op wandelafstand (500m) van de markt in Torhout.

De woning is ingedeeld met een ruime inkom met voldoende plaats voor een vestiaire, bijkomend is er een apart toilet voorzien. De royale leefruimte is de plaats om elke dag samen te komen met uw gezin, met de authentieke eiken balken en houtkachel geeft deze ruimte een gevoel van warmte. Aansluitend is er een ruime eetplaats van maar liefst 38,53 m² die naadloos overloopt in de volledig uitgeruste keuken. Via de nachthal begeven we ons naar twee volwaardige slaapkamers en de badkamer uitgerust met een ligbad en douchecabine. Opbergplaats is voorzien in de ruime garage en de kelder, ideaal om uw leefruimte opgeruimd te houden.
Op het verdiep vinden we een slaapkamer en bijkomend een grote zolderruimte die ingericht kan worden in twee slaapkamers of andere mogelijkheden.

De buitenomgeving is het ware pareltje, met de groene omgeving, een oprit voor twee wagens, chalet en terras

Warm geworden van deze charmante woning op een steenworp van het centrum en winkelmogelijkheden? Aarzel niet en grijp uw kans om deze woning met uw eigen ogen te bekijken! Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek ter plaatse!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

Get in touch