House for sale

3 bedrooms 184 square meters

Immoweb code : 10944243
Immoweb code : 10944243

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
184 square meters livable space
334 square meters of land
Available date : 05/01/2024

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in de Revinzestraat 127, een gerenoveerde woning weg van de drukte waar gezelligheid en comfort samenkomen! Gelegen in een rustige omgeving in het fel gegeerde Don Bosco, is dit huis een oase van rust waar je kunt genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

U wordt verwelkomd in de inkom die weg geeft naar een apart toilet en de leefruimte. De living is een lichtrijke en open ruimte om iedere dag tot rust te komen. Door middel van een glazen deur kunt u zich van de living tot de uitgebreide keuken begeven, uitgerust van alle toestellen. De badkamer is uitgerust met een ligbad met douche gedeelte en lavabo, ideaal om u steeds klaar te maken voor de dag. Met drie ruime en comfortabele slaapkamers op het verdiep is deze woning compleet. Bijkomend is de nachthal voorzien van veel ingemaakte kasten om al uw kledij op te bergen, ideaal om extra plaats te voorzien in de slaapkamers! Aan opbergruimte is er zeker geen gemis, met een ruime garage en tuinberging houdt u de woning netjes en opgeruimd.

De buitenomgeving van de woning is een pareltje, met een fraai aangelegd terras en mooi gazon.

Warm geworden van deze woning? Aarzel niet en grijp uw kans om deze woning met uw eigen ogen te bekijken! Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek ter plaatse!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

Get in touch