House for sale

2 bedrooms 175 square meters

Immoweb code : 10981070
Immoweb code : 10981070

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
175 square meters livable space

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in deze ruime en gezellige woning met zicht op de markt van Torhout! Al uw benodigdheden zoals winkels, supermarkten, restaurants, scholen en zoveel meer liggen op wandelafstand.

Via een aparte inkom, betreed je de grote hal, hier is er voldoende ruimte voor het installeren van een volwaardige lift. Op het eerste verdiep bevindt zich een grote en warme leefruimte van 49,37 m² met een prachtig zicht op de vernieuwde markt! Aansluitend is er een keuken ingericht met alle nodige toestellen. De twee volwaardige slaapkamers, waarvan één uitgeeft op een groot en ruim zonneterras van 110m² met zicht op het Ravenhofpark, garanderen een aangename nachtrust. De badkamer is uitgerust met een ligbad en een apart toilet.

Op het tweede verdiep is er een multifunctionele ruimte die ingericht kan worden als bureau, hobbyruimte of extra kamer. Daarnaast is er een ruime zolder van 70,48m², de perfecte plaats om al uw spullen op te bergen. Het gebouw heeft geen syndicus en bijgevolg zijn er geen syndicuskosten verschuldigd!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

Get in touch