House for sale

4 bedrooms 127 square meters

Immoweb code : 11191476
Immoweb code : 11191476

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
127 square meters livable space
619 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom bij Eikenstraat 8 in het felbegeerde Don Bosco, een te renoveren woning gelegen in een serene en residentiële wijk. Deze woning biedt alles wat je zoekt: rust, comfort en een warm thuisgevoel.

Bij het betreden van de woning word je verwelkomd in de ruime inkomhal met een apart toilet. De leefruimte geniet van een overvloed aan natuurlijk licht en geniet van de zon de dag door! Aansluitend is er een ruime keuken die u volledig naar eigen smaak kunt inrichten! Opbergruimte is voorzien in de garage, wasplaats en berging! Op het verdiep zijn er vier volwaardige slaapkamers en een badkamer die u kunt inrichten naar uw eigen smaak!

De buitenomgeving van deze woning is een ware oase van rust. Omringd door weelderig groen, kun je genieten van een vredige omgeving, perfect om te ontspannen na een drukke dag. Daarnaast beschikt het terrein over een praktische berging in de tuin, waar je tuinbenodigdheden en andere spullen kunt opbergen.

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren

Get in touch