House for sale

598000€

4 bedrooms 230 square meters

Immoweb code : 11332820
Immoweb code : 11332820

Overview

4 bedrooms
3 bathrooms
230 square meters livable space
867 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze tijdloze unieke woning situeert zich op een steenworp van het centrum van Torhout en omvat alle comfort en ruimte. De 4 slaapkamers, 3 badkamers en een perceeloppervlakte van 867 m² bieden tal van mogelijkheden voor grote gezinnen of als kangoeroewoning vlakbij de stad met scholen, winkels, station,.... Bijzondere blikvanger: de tuin en het zonneterras genieten van open zicht op 't Hoge Water: een extra troef om het jaar door te genieten van uw buitenomgeving.

De woning is opgesplitst in twee volwaardige woongedeeltes, waardoor het perfect geschikt is als kangoeroewoning. Het gelijkvloerse appartement is bovendien speciaal aangepast voor mindervaliden, met voorzieningen die hun mobiliteit vergemakkelijken en hun comfort maximaliseren. Met deze indeling biedt het pand niet alleen flexibiliteit voor verschillende gezinssamenstellingen, maar ook voor mensen met specifieke woonbehoeften. Uiteraard is dit ook een zeer geschikte gezinswoning!

Indeling: * GELIJKVLOERS: inkomhal met gastentoilet en trap naar de verdieping, ruime lichtrijke leefruimte met mooie raampartijen, uitgeruste keuken met praktische keukenberging/wasplaats, 1e slaapkamer met badkamer (ligbad en toilet), 2e badkamer (met douche, ligbad, toilet en lavabomeubel), 2e slaapkamer, hal/ketelruimte met doorgang naar het terras * VERDIEPING: nachthal, 1e slaapkamer (met toegang tot zolder), 2e slaapkamer, badkamer (met douche, ligbad, toilet en lavabomeubel), wasplaats/berging, lichtrijke leefruimte met open k

Get in touch