House for sale

199000€

4 bedrooms 136 square meters

Immoweb code : 11361075
Immoweb code : 11361075

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
136 square meters livable space
116 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
KIJKDAG zaterdag 18 mei van 14u tot 16u, op afspraak!

Welkom in de Boeiaardstraat 22, een charmante rijwoning gelegen in een woonwijk. Op wandelafstand vinden we de markt van Torhout, nutsvoorzieningen, openbaar vervoer, scholen en zoveel meer! Of u zelf opzoek bent naar een woning of opzoek bent naar een investering, dit is het ware pareltje!

Bij het betreden komt u binnen in de inkom die weg geeft naar de royale leefruimte met hoge plafonds! Via de authentieke franse deuren begeeft u zich naar de ingerichte en gerenoveerde keuken met zicht op de tuin. Op de verdiepingen zijn er drie slaapkamers en één kamer die kan ingericht worden als dressing of vierde slaapkamer. Daarnaast is er nog een badkamer aanwezig die ingericht kan worden naar uw wensen!

De buitenomgeving omvat een groene stadstuin en een tuinberging die omgevormd kan worden tot een fantastische lounge met aangrenzend terras. Daarnaast is er een tweede terras aanwezig zodat u op ieder moment van de dag van de zon kunt genieten.

De vermelde prijs is een startprijs, elk bod hoger dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren

Get in touch