House for sale

320000€

3 bedrooms 150 square meters

Immoweb code : 11408776
Immoweb code : 11408776

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
150 square meters livable space
1182 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Grenzend aan natuurgebied en bijna op het einde van een doodlopend straatje bevindt zich deze gelijkvloerse vrijstaande villa met 3 slaapkamers op een mooi breed perceel van meer dan 30m en 11a82ca groot.
Deze woning is verrassend ruim en ideaal voor wie liever geen trappen wil nemen. Gelijkvloerse indeling: via de ruime inkomhal komt men in de zonnige leefruimte met grote ramen met zicht op de tuin. De gezellige landelijke gesloten eetkeuken is voorzien van dubbele spoelbak, koelkast, keramische kookplaat en dampkap. De ingerichte badkamer is modern, beschikt over een handige inloopdouche, hangtoilet en lavabomeubel. Verder zijn er 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met lavabo. De inpandige garage met kantelpoort heeft plaats voor wasmachine en droogkast en toegang tot de bergzolder. CV-ruimte met extra toilet en toegang tot de tuin. Luchtverwarming op basis van stookolie. Overal rolluiken. Tuinberging.
De tuin grenst achteraan aan natuurgebied wat garant staat voor rust en groen. Er zijn tal van wandelpaden vlakbij, de doodlopende straat is zeer rustig en verkeersarm en toch bevindt de woning zich op korte afstand van het dorp met alle faciliteiten.
Contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek aan deze prachtig gelegen te moderniseren woning. Renovatieplicht. Momenteel verhuurd.
Vraagprijs exclusief registratie- en notariskosten.
-Wil u weten wat uw eigen woning echt waard is? We schatten altijd gratis en correct!-

Get in touch