House for sale

535000€

5 bedrooms 403 square meters

Immoweb code : 11263864
Immoweb code : 11263864

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
403 square meters livable space
310 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtige gezinswoning met kwaliteitsvolle materialen bevindt zich op een boogscheut van het centrum van Turnhout in een recente, doodlopende straat. Met een bewoonbare oppervlakte van 400 m², 5 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, wasplaats en 2 bureauruimtes is deze woning perfect voor een groot of nieuw samengesteld gezin!

Indeling:

Gelijkvloers:
Vanuit een lichtovergoten, open inkomhal met vide en gastentoilet betreedt u de woning. Deze geeft aan uw rechterzijde toegang tot het gelijkvloerse bureau. Deze kamer op parket werd voorzien van ingemaakte kasten en kan ook perfect dienst doen als gelijkvloerse slaapkamer. Zowel de inkomhal en het bureau staan in verbinding met de open leefruimte op parket. Deze royale leefkamer is opgedeeld in een gezellige zithoek, eetkamer met uitzicht op de tuin en een volledig ingerichte open keuken, voorzien van alle modern comfort. Zowel de zit- als eethoek genieten van een centrale openhaard die de ruimte extra gezellig maakt. Aansluitend aan de keuken treft u een praktische koele berging/wasplaats. Daarnaast een gelijkvloerse badkamer met wastafel, ligbad en douche. Finaal vindt u gelijkvloers ook een ruime garage met automatische sectionaalpoort.

Eerste verdieping:
Op de verdieping kan u 3 royale slaapkamers op parket vinden. De masterbedroom staat rechtstreeks in verbinding met de badkamer die voorzien is van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Verder op deze verdieping een vierde kamer die dienst kan doen als k

Get in touch